Bed & Breakfast: Koetshuis (Gastenkamer) Brugge

Guestbook

Bea Boom  |  2017-04-18

Prima ligging in het centrum. Zeer goed ontbijt. Kamers netjes en schoon. Badkamer met bad is goed, alleen kan je niet staand douchen vanwege het schuine dak en het ontbreken van een scherm.al met al een prachtige lokatie en een prima B&B.
»  Unterschreiben Sie das Gästebuch

Ronan Hodge  |  2015-01-24

Thanks so much for a lovely stay - was just what we needed for our short break in your beautiful city. Breakfast, the bath and log fire were particular highlights :)
»  Unterschreiben Sie das Gästebuch

Uschi und Marianne  |  2013-06-05

Dear Barbara and Bernard!
We had a lovely weekend in Bruges. It’s wonderful to stay in your house with the nice rooms, the terrace to Minnewater and the garden. Breakfast was also very fine. We hope to come again soon.
With many regards from Austria,
Uschi, Marianne
»  Unterschreiben Sie das Gästebuch

Paul en Marleen  |  2013-03-08

Genoten van een zalig weekend. Ondanks de kou buiten was het gezellig warm in de B&B.
Wij waren er maar alleen en zijn echt tot rust gekomen.
Voor herhaling vatbaar !
»  Unterschreiben Sie das Gästebuch

Hilde De Coen  |  2013-03-07

Hallo Barbara en Bernard,

Ons verblijf in jullie B&B was in één woord “fantastisch”! Mede dankzij jullie warme gastvrijheid en ons aangenaam verblijf is het een meer dan geslaagd verjaardags-/verrassingsweekend geworden voor mij. In het charmante Koetshuis met eigen living & open haard, kleine kitchenette en 2 slaapkamers met eigen badkamer, hadden we direct een gevoel van gezelligheid. We genoten van het prachtige uitzicht met aan de ene kant het Minnewaterpark en aan de andere kant jullie mooie tuin. Van het betovende terras konden we door de weersomstandigheden geen gebruik maken, maar dat moet bij mooi weer een zaligheid zijn om te vertoeven of te genieten van het heerlijke en uitgebreide ontbijt. Ideaal gelegen ook op zo’n 10 minuten van het station en zo’n 10 minuten van het centrum! Ik dacht meteen: “hier kom ik nog terug” en heb meteen een nieuwe boeking gedaan bij jullie voor een weekendje weg met vriendinnen in juni. Tot ziens dus!

Groetjes,

Hilde

»  Unterschreiben Sie das Gästebuch

1  2  3 
divider

Preise und Verfügbarkeit

B&B Brugge: Arrival
B&B Brugge: Departure