Bed & Breakfast: Koetshuis (Gastenkamer) Brugge

Gastenboek

Ben, Berry, Erwin en Stephan  |  2011-10-16

Wij hebben een heerlijk weekend gehad in het Koetshuis, wat een perfecte locatie voor een weekendje Brugge. Je voelt je er meteen thuis, alles is op en top verzorgd en de locatie is uitstekend. Absoluut een aanrader dus en wij gaan zeker terugkomen. Bedankt ook voor de tips als het Thais restaurant en de beste chocolade. We hebben er met succes gebruik van gemaakt!
»  Teken het gastenboek

Vande Ginste Hilde en Orroi Karel  |  2010-01-16

Ons kort verblijf in dit schitterend decor was een verademing voor alle zintuigen maar vooral voor de geest. De ruime koetszaal is smaakvol en charmant ingericht. Je voelt je er onmiddellijk thuis. Alle uitzichten zijn historisch uniek. Zelfs de diverse uit- en insprongen in de muren vertellen boekdelen. Niets is tekort. Het slaapgedeelte is knus en smaakvol ingericht. Heerlijke bedden en ruitvormige uitkijkjes betoveren de nacht. Geruisloos vind je ’s morgens een uitgebreid ontbijt. Je bent waarschijnlijk niet ver van het MINNEwaterpark. Dank en bijzondere proficiat...
»  Teken het gastenboek

Jan Pieter Mook  |  2009-03-16

Wij hebben van 12-15 maart in het Koetshuis verbleven en was in 1 woord ’heerlijk’. Het uitzicht op het Minnewater, het ontbijt, de open haard, de gastvrijheid....
Mijn enige dubbele gevoel is om dit anderen aan te raden.... Wij willen het zo graag voor onszelf houden!
JP en Lon
»  Teken het gastenboek

Toebaert Cynthia (de bende van wevelgem)  |  2009-03-10

Hallo,

We hebben in het koetshuis gelogeerd het weekend van 27-28febr en 1maart.
Het was reeds de derde maal en weer was het top.We vinden het een aanrader voor iedereen die op zoek is naar rust en toch midden in de stad wil zijn.
De gastheer en vrouw zijn supermensen.
Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij en als kan nog dees jaar.

Vele groetjes
»  Teken het gastenboek

Van Elderen Lydia  |  2009-02-21

Op zoek naar een leuke B&B in Brugge vond ik uw website. Uw naam deed echter ergens een belletje rinkelen: ik heb ooit, begin jaren ’80 in een bedrijf in Luik gewerkt (Fenwick, later Belcam). Daar werkte een Vlaming die Bernard Van Steenkiste heette! Mijn logische vraag dus: bent u die dezelfde persoon??
Laat in ieder geval iets weten. Ben wel benieuwd.
vr.grtn
Lydia Van Elderen
»  Teken het gastenboek

1  2  3 
divider

Prijzen & Beschikbaarheid

B&B Brugge: Aankomst
B&B Brugge: Vertrek